Tag: #IDAHOBIT #humanrights

17th May 2021 Skopje, North Macedonia

Кочо Андоновски

Програмски директор,ЛГБТИ Центар за поддршка

ВРЕДИ ДА СЕ БОРИШ!

Одбележувајќи го Меѓународниот ден против хомофобија и трансфобија ИЛГА Европа ја објави новата мапа за напредокот кон еднаквоста за ЛГБТИ луѓето на европскиот континент, каде после долг период се нотира напредок во нашата држава. Многумина ме контактираа затоа што мислат дека нема никаков напредок, зошто ова го нотира ИЛГА Европа? Мојот одговор е дека да, […]

Read more on ВРЕДИ ДА СЕ БОРИШ! | Reply