Uncategorised

7th September 2021

Рејчел Галовеј

Амбасадор на Обединетото Кралство

Прославуваме 30 години независност! Пријателство, партнерство и соработка – нашата приказна за Обединетото Кралство и Северна Македонија

Да се работи и да се живее во Северна Македонија е вистинска привилегија. Одново и одново се воодушевувам од топлината на луѓето, вкусот на храната и виното и убавината на пејзажите. Имав чест постојано да запознавам различни луѓе низ целата земја и можност лично да го ​​видам наследството на земјата, од Бигорскиот манастир, преку Шарената […]

Read more on Прославуваме 30 години независност! Пријателство, партнерство и соработка – нашата приказна за Обединетото Кралство и Северна Македонија | Reply

Follow Uncategorised